Pep Aymerich, 1999-2000
Passeig Mossèn Constans, 121-123

Escultura premiada en el primer Concurs patrocinat per l’empresa Bayer i relacionada amb el món de la sanitat.

De forma rectangular amb els cantos arrodonits, horitzontalment suspesa a l’aire amb l’ajuda de tres suports. Feta de fusta tropical, foradada per quatre ulls de bou mig plens d’aigua.

 

Pep Aymerich (Sarrià de Ter, 1962) Artista visual i plàstic de formació autodidacta. Actualment les seves manifestacions artístiques comprenen principalment les accions, videoinstal·lacions i videoart a més de l’escultura.
Entre 1986 i 2008 realitza accions i performances a Girona, Barcelona, Madrid, Pontevedra, França i Londres. Des de 1986 ha presentat diverses exposicions individuals en diversos espais i galeries de la ciutat de Girona i de la província. També a Barcelona. Ha creat diferents escultures públiques per a Banyoles, Sarrià de Ter, Celrà i una a Seül (Corea del Sud). Quant a videoart té realitzats 12 projectes que es caracteritzen per un gran contingut performàtic, essent el mateix artista l’actor que obre la mirada cap a l’interior de si mateix i així es desdobla en diferents “jo”. El seu treball es caracteritza per la recerca i la interpretació constant del comportament i l’esperit de l’ésser humà.

Galeria


Més imatges