Marta Solsona, 2006nenatocantaigua
Passeig Darder, pesquera 10 de l’estany de Banyoles

Escultura de bronze, sobre una base, que es troba a la palanca de la pesquera núm.10 de l’estany, actualment l’Oficina de Turisme de Banyoles, que en la seva remodelació incorporà aquesta figura d’una nena jugant amb l’aigua. És una obra clàssica però espontània, que interactua amb l’entorn d’una manera amable i natural.

Marta Solsona

Escultora nascuda a Barcelona. Entra activament al món de l’art quasi als cinquanta anys, després d’exercir durant vint anys de directora comercial. La seva passió i autèntica vocació la porta a estudiar a diferents indrets (facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, diferents tallers d’escultors, Espace Philimón de París… ). 

A través de les seves obres vol transmetre l’Esperança d’un Món Millor i que els nens d’avui són l’esperança d’un demà, per a assolir la Pau, la Solidaritat i l’Amor entre els homes. Entén l’Art com una forma educativa per a reflexionar sobre els valors de la Llibertat i de la Pau, per sobre del domini social i de la violència. 

L’estil de la seva escultura manté una línia figurativa i realista actual, sincera, buscant sempre la veritat absoluta, sense anècdotes, ni artificis i compromesa sempre amb els principis i valors que són la raó de ser de la nostra existència.

Galeria


Més imatges